Prvenstvo Srbije za "B" klasu, disciplina LOW KICK, Vlasotince, 23.04.2016.

Ekipa Kluba je krenula jedan dan ranije, kako bi što svežiji dočekali takmičenje.

Spavanje u Leskovcu i odlazak u Vlasotince na mečeve. Kilaža u redu (naravno), svi OK, ali nas je čekalo neprijatno iznenađenje. Naime, jedan od najboljih klubova u Srbiji ("NIŠ" iz Niša) NIJE doveo čak devet (9) takmičara, što je u velikoj meri uticalo na žreb, i ono što je najgore - naših dvoje takmičara je "ostalo" bez mečeva (i naravno medalja), Milan Marić i Lara Šaša!

Idemo redom:

-63,5 kg. Petar Divjaković - bilo šta da napišem, sve će biti istina i svi to već znamo. Ovaj čovek je OSLONAC Kluba, u svakom pogledu. Pre svega kada Pera radi meč - on to zaista radi. Ostavlja srce, želju, glavu (ovaj put nogu), i sve će uraditi da pobedi. Naravno, sportski... Jovan Jovičić (RADNIČKI - Kragujevac) je bio prolazna stanica do Radoja Stevanović (PAN GYM - Beograd). Radoje je tehnički odradio ovaj meč bolje i zasluženo je pobedio. PERA - SREBRO!

-71 kg. Dušan Zlatanović je radio svoj drugi meč i nije se obrukao. Odličan protivnik (Stefan Nikolić - "TOPIĆ TIM-Surčin), dobar rad i sjajan završetak meča! Poraz na poene, ali Dušan napreduje! Bravo!

-75 kg. Stefan Markanović je svaki pu sve bolji. Prvak u K-1, a sada ga čeka i finale discipline LOW KICK. Ovaj put je bio bolji od: Mladen JOVANOVIĆA ("Konstantin" Niš), Jovana Smilića ("Kosovska Mitrovica"), i u finalu ga čeka pobednik meča: Luka Spremo (BATAJNICA) - Pavle Pantović (Kosovska Mitriovica). Nema stajanja!!!

-86 kg. Ovde je gužva! Naša gužva! Petar Popović, Darko Dukić i Miloš Cvetićanin. Lepo, za svaki Klub!!!!

Petar Popović je radio meč protiv Jovana Radovanovića ("011" Beograd) i mogao je bolje. Ipak, pružati otpor ovakvom borcu nije lako. Petar može, i zna mnogo bolje! Ovaj put to nnije pokazao, ali sam ubeđen da sledeći put će biti bolje. Mnogo bolje!

Finale Miloša Cvetićanina i Jovana Radovanovića nije dugo trajalo. Miloš nije dozvolio. Pobeda nokautom u 1-oj rundi. PRVAK Srbije u discipline LOW KICK, I K-1!

+91 kg. Boško Gligorić nije mogao da se pronađe.Odličan protivnik (Nikola Filipović "CZ-Delije"), dobar meč, ali "ne leži" Bošku. Zaslužena pobeda protivnika! Dobro je Bole!

DEVOJKE:

-60 kg. Marijana Dasović je devojka koja je budućnost kik boksa. Na žalost, vreme je tako da se svi snalazimo (u materijalnom, egzistencijalnom smislu), pa neke stvari moramo zapostaviti. Tako i Marijana ... Ali uvek da svoj maksimum... Hvala !!!

-70 kg. Danijela Stojić je IZUZETNO vredna devojka. Posle povreda, napornog studiranja, kao i poteškoća sa poslom, ova devojka svoj trud i rad sa treninga prenosi u ring. Protivnica, juniorska prvakinja sveta , odličan borac (Jovana Ignjatović "NIŠ"), nije dopuštala Danijeli da predahne. Danijela hrabro void meč do kraja i sudijskom odlukom gubi na poene. Odličan meč! Beavo, danijela!

Izražavamo zahvalnost Milanu Mariću, i Lari šaši, što su nam pravili društvo i pomagali na ovom takmičenju!
..
   
printer friendly create pdf of this news item