Uspeh našeg Кluba

Na upravo održanom prvenstvu Vojvodine u kik boksu, (Bečej, 17.04.2021. god.) disciplina LOU КIК, naš klub je zauzeo 3-e mesto u ukupnom plasmanu.

Naši maldi takmičari, predvođeni trenerima (Srđan Vujić i Mario Milosavljević) su odlično prezentovali Кlub i istakli se svojim borbama i ponašanjem.

Pavle Sojšin (kadet, kat. - 60 kg:) je izvanredno odradio dva meča i postao Prvak Vojvodine.

Milan Jevtić (kadet, - 67 kg.) je svoj prvi nastup krunisao zlatnom medaljom. Iznenađujuće dobar i kbvalitetan debitantski nastup i samo treba da nastavi dalje.

Miloš Perić (kadet, -71 kg.) na žalost zbog tehničkih problema nije mogao nastupiti. Miloš nosi protezu i uz odobrenje zubara (koje je imao), treba da poseduje i tzv. "duplu" gumu za zube (koju nije imao). I pored velike želje, nije mogao nastupiti.

Relja Mikić (kadet, -75 kg.) je pobedio prvi meč, a u drugom je izgubio od takičara iz Rume. Relja je mlad i perspektivan takmičar, i srebrna medalja je veliki podstrek.

Lazar Jovanović (junior -71 kg.) je nastupio posle duže pauze, i pružio je dostojan otpor trenutnom vicešampionu Srbije u К-1 disciplini.. Lazar je perspektivan takmičar, i budućnost ovog sporta. Njagove mogućnosti su velike i potrebno je da ima povernja u sebe i da sluša trenere.

Rada Erdeljan (juniorka -60 kg.), je velika radnica i velika nada ženskog kik boksa. Izgubila je u finalnom meču od koleginice iz Rume, ali i pored velikog zalaganja na treningu, neki njeni lični problemi su bili trenutno jači i omeli je u borbi. Rada je pobednik i mi to znamo!

Jovana Škrbić (juniorka +70 kg.) je naš "motor" i pokretač! Tolika želja (koju prenosi na ostale) se retko viđa ! Njan trening, takmičenje, prisustvo mnogo zanči za svakog člana kluba. Jovana je na ovom takmičenju imala i motiv da se revanšira svojoj protivnici (izgubila je od nje na prv. Srbije u disciplini К-1), i sve je to uradila perfektno. Odličan meč i čista pobeda naše Jovane!

Pavel Caro (senior -63,5 kg.) je takođe izgubio na prv. Srbije (К-1), ali je dao sve od sebe (i na treningu, i na takmičenju)i pobedio je sjajnog borca iz Bečeja. Tolika količina jakih udaraca, velike razmene ručno-nožnih kombinacija se retko viđa. Pavelovo odricanje se isplatilo i to su mogli svi videti. Čestitke!

Luka Latinović (senior. -81 kg.) je pored obaveza na poslu, uspeo da nađe vremena i nastupi na ovom takmičenju. Pobeda u 1/2 finalu i poraz od klubskog druga u finalu! I pored duge pauze - odlična borba Luke Latinovića!

Viktor Zeljković (senior -81 kg.) je dečko sa velikim mogućnostima. On može mnogo i to mi znamo, ali svi mu moramo pomoći još više. Viktorov trud i rad na treningu ( ali ne i kašnjenje) je naporan i on se mnogo trudi. Odičan meč u finalu i čekamo njegove još veće uspehe!

Treneri ko treneri! Rade, spremaju, prate, voze, ispituju, zagrevaju, pripremaju.... Veliki radnici i znalci - Srđan Vujić i Mario Milosavljević- Tu je i lice iz senke "duh koji hoda" - Steva Vodogaz...

..
   
printer friendly create pdf of this news item